Novus Türkiye & Orta Doğu Bölge Müdürü Dr. Murat Emre YARDİBİ ‘ni Misafir Ettik

15.05.2014 Perşembe Günü, Novus Yem Katkı Maddeleri Limited Şirketi Türkiye & Orta Doğu Bölge Müdürü Dr. Murat Emre YARDİBİ ‘ni misafir ettik. İlk olarak İstanbul TTM Müdürü Prof. Dr. Muzaffer YAŞAR ile görüşen YARDİBİ, Üniversite-Sanayi İşbirliğinin katma değerinin nasıl arttırılacağı konusunda fikir alışverişinde bulundu ve özel sektör gözüyle ortak hareket edildiği takdirde hayata geçirilebilecek projelerde ne tür katkılarda bulunabilecekleri hakkında görüş bildirdi.

Sonrasında Veteriner Fakültesi Girişimcilik Dersini alan öğrencilerin misafiri olan YARDİBİ, öğrencilere tecrübelerini ve girişimciliğin önemini anlattı. Uluslararası şirketlerde çalışmanın vermiş olduğu avantajları, endüstrinin girişimciliğe olan yaklaşımını, seçmiş oldukları dersin kendilerine ileride ne tür avantajlar sağlayabileceğini anlattı. “Yeni bir şirkete başlamak istiyorsanız bunu gerçekleştirmeniz gençken çok kolay. Böyle bir dönemde risk alma şansınız daha yüksek, işi başaramamanız halinde bile buradan tecrübe elde edip farklı bir işe başlayabilme şansınız çok yüksek.” şeklinde konuştu.

16/05/2014