Beyazıt Yönetim Zirvesi ’14 – “Girişimcilik ve İnovasyon”, 13-14 Mayıs 2014

13-14 Mayıs 2014 tarihlerinde İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Kulübü tarafından İstanbul Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi‘ nde “Girişimcilik ve İnovasyon” temalı “Beyazıt Yönetim Zirvesi ’14″ gerçekleştirildi.

Microsoft, Abdi İbrahim gibi önemli firmaların temsilcilerinin tecrübelerini ve görüşlerini paylaştığı etkinliğin ikinci gününde “Girişimcileri Destekleyen Kurumlar” adlı oturumun konuşmacılarından biri de Rektör Danışmanı ve Teknoloji Transfer Merkezi Müdürü Prof. Dr. Muzaffer YAŞAR oldu. İstanbul TTM’ nin faaliyetlerini anlatan bir de sunum gerçekleştiren YAŞAR, girişimciliğin önemini vurgulayarak, İstanbul TTM’ nin geçmiş dönemde girişimciliği desteklemek üzere gerçekleştirdiği faaliyetlerden bahsetti.

Soru cevap kısmıyla devam eden oturumun son bölümünde konuşmacılara plaket verildi.

Girişimcilik ve inovasyon hakkında farkındalığın arttırılması adına bu değerli organizasyonu gerçekleştiren İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Kulübü’ ne teşekkür ediyoruz.

15/05/2014