İstanbul TTM, Koç Üniversitesi’nde Gerçekleştirilen Horizon 2020 Marie Sklodowska Curie Bilgilendirme Günü’ne Katıldı

Avrupa Komisyonu;  TÜBİTAK AB Cerceve Programları Ulusal Koordinasyon Ofisi işbirligi ile Koç Üniversitesi Araştırma Proje Geliştirme ve Teknoloji Transferi Direktörlüğü işbirliği ile 24 Nisan 2014, Perşembe günü İstanbul’da Koç Üniversitesi’nde  “Horizon 2020 Marie Sklodowska Curie” ye yönelik bir bilgi günü gercekleştirildi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M.İrşadi AKSUN’ un Koç Üniversitesi’ni tanıtan sunumuyla başlayan etkinliğe Avrupa Komisyonu’ndan Jozsef MİKİTA (Research Executive Agency -REA) ve Desislava KOLAROVA (Research Executive Agency-REA) konuşmacı olarak katıldı ve  Horizon 2020 Marie Sklodowska Curie Araştırma Programları ve Bursları hakkında genel tanıtım yapıldı.  Araştırma ve Yenilikçilik Değişim Programı (Research and Innovation Exchange Scheme-RISE) programı hakkında detaylı bilgiler aktarılırken, projelerin finansal yapısına da değinildi.

Prof. Dr. Gürhan KÖK’ ün AB proje deneyimlerini aktardığı etkinlik soru-cevap kısmıyla son buldu.

Etkinliğe İstanbul TTM’ yi temsilen Destek Programları Sorumluları Kadir YILMAZ ve Tuğçe ÇINAR katıldı.

24/04/2014