İstanbul TTM, İKMİB Yetkililerini Ağırladı

21 Nisan 2014 Pazartesi Günü, İstanbul TTM, İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamülleri İhracatçıları Birliği (İKMİB) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Necmi SADIKOĞLU ve Prof. Dr. Filiz KARAOSMANOĞLU’ nu ağırladı.

Görüşmede, Rektör Danışmanı ve Merkez Müdürü Prof. Dr. Muzaffer YAŞAR İstanbul TTM’nin faaliyetlerinden bahsederken, İKMİB yetkilileri ise İKMİB tarafından düzenlenecek 4. Ar-Ge Pazarında İstanbul Üniversitesi’nden daha fazla katılımcı görmek istediklerini ve bu amaçla ilk olarak İstanbul Üniversitesi’ni ziyaret ettiklerini belirttiler. Görüşmede İstanbul Teknokent’in imkanları ve 4. Ar-Ge Proje Pazarında ilk 10 a giren proje sahiplerinin İstanbul Teknokent’in Kuluçka Merkezi’nde yer alması için gerekli şartlar  hakkında bilgi de alan yetkililer, olası protokol için çalışmalara başlanacağını bildirdi.

21/04/2014
1939 defa okundu