TTM Bilgilendirme Toplantısı, Edebiyat Fakültesi, 8 Nisan 2014

08.04.2014 Salı Günü Edebiyat Fakültesi Dekanlık Toplantı Salonu’nda Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa ÖZKAN ve TTO temsilcileri Yrd. Doç. Dr. Metin ÜNVER ve Yrd. Doç. Dr. Fatih ELCİL’ e yönelik İstanbul TTM Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda İstanbul Üniversitesi Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi’ nin faaliyetlerine dair kısa bir tanıtım sunumu gerçekleştirilirken, Rektör Danışmanı ve Merkez Müdürü Prof. Dr. Muzaffer YAŞAR üniversite bünyesinde geçmiş dönemde TTO faaliyetlerine yönelik yapılan çalışmaları anlattı. Aynı zamanda Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeks puanının arttırılması adına yapılması gerekenlere değinirken, geçmiş dönemde dış kaynaklara yapılan proje başvuru ve kabul sayılarının üniversite potansiyelini yansıtmadığını söyledi. Önümüzdeki dönemde Teknoloji Transfer Merkezi ile Edebiyat Fakültesi arasında ortak hareket etme yönünde görüş birliğine varılırken, Edebiyat Fakültesi’ nin öğrenci ve öğretim üyesi potansiyelini değerlendirmek amacıyla başvurulabilecek destek programları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantı soru-cevap kısmıyla son buldu.

08/04/2014
1957 defa okundu