Avrupa Birliği Projeleri Toplantısı Düzenlendi

5 Nisan 2014 Cumartesi günü Avrupa Birliği Projeleri ile ilgili düzenlenen toplantıya, İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus SÖYLET olmak üzere, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şafak Sahir KARAMEHMETOĞLU, Prof. Dr. Mahmut AK, Prof. Dr.Recep GÜLOĞLU, Prof.Dr. Sedat MURAT, Rektör Danışmanı ve TTM Müdürü Prof. Dr. Muzaffer YAŞAR, BAP Koordinatörü Prof. Dr. Sıddık YARMAN, TTM Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ş. İsmail KIRBAŞLAR, Yard. Doç. Dr. Gamze SART, Dr. Johanna Alkan OLSSON, Strateji Daire Başkanı ve Döner Sermaye Daire Başkanı ile AB projesi almış olan hocalarımızdan Prof. Dr. İlhan SATMAN ve Prof. Dr. Meriç ALBAY ile Doç. Dr. Reyhan AKÇAALAN ALBAY katıldı.

Toplantıda üniversitemizin daha çok AB projesi alması için birtakım düzenlemeler yapılması gerektiği görüşüldü.

05/04/2014