Girişimcilik Kulübü Ortak Hareket Toplantısı

İstanbul TTM, Üniversitemiz bünyesinde kurulmuş olan Fakülte Girişimcilik Kulüplerinin hareket tarzının belirlenmesi ve önümüzdeki dönemde birlik içinde işler yaparak “Girişimci Yenilikçi Üniversite Endeksi” kapsamında üniversitemizin puanını daha yukarılara taşımak amacıyla fikir alışverişinde bulunulan bir toplantı gerçekleştirdi.

Bu bağlamda  faaliyette bulunan tüm Girişimcilik Kulüplerinin Danışman Hocalarının, Başkan öğrencilerin, İstanbul TTM Müdürü Prof. Dr. Muzaffer YAŞAR’ın, İstanbul TTM Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ş. İsmail KIRBAŞLAR’ın ve İstanbul TTM ekibinin katıldığı toplantıda girişimcilik konusu ile ilgili görüşler sunuldu ve önümüzdeki döneme dair yol haritalarının çizilmesi amacıyla kararlar alındı.

01/04/2014