İstanbul Üniversitesi – Almanya Arasında İşbirliği Görüşmeleri Rektörlük Binasında Gerçekleştirildi

31.03.2014 Pazartesi günü İstanbul Üniversitesi Rektörlük Toplantı Salonu’nda,  Günter Meinel,  Werner Stump, Rolf Lucas- Nüfle ‘den oluşan Alman Heyeti ağırlandı.

Görüşmede, Almanya ve İstanbul Üniversitesi arasında sağlık ve mühendislik, eğitimde yeni teknolojiler ve AB projeleri hakkında yapılabilecek işbirliği alanları görüşüldü. Bu toplantıların Türkiye ve Almanya da devam etmesine karar verildi.

İstanbul Üniversitesi’ni temsilen görüşmede Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şafak Sahir KARAMEHMETOĞLU, Rektör Başdanışmanı Prof. Dr. Adnan YÜKSEL, Üniversite-Sanayi İşbirliğinden Sorumlu Rektör Danışmanı Prof. Dr. Muzaffer YAŞAR ve Üniversite-Sanayi İşbirliği Birimi Başkanı Prof. Dr. Ş. İsmail KIRBAŞLAR yer aldı.

31/03/2014