Başarılı Öğrencilerimizi Teknokent’te Ağırladık

Üniversitemiz İnşaat Mühendisliği Yapı Anabilim Dalı Öğretim Görevlilerinden Dr. Savaş ERDEM’in danışmanlığını yürüttüğü öğrencilerimizden Hayal ERGÜN ve Anıl KARAGÖZ 2241-A Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Tezi Destekleme Programında başarılı olmaları sebebiyle İstanbul TTM ekibi tarafından Teknokent Binasında misafir edildi.

Bu program kapsamında Mühendislik ve Teknoloji Bilimleri, Doğa Bilimleri, Sosyal ve Beşeri Bilimler, Tıbbi Bilimler ve Tarımsal Bilimler alanlarının ilgili bölümlerinden birinde öğrenim gören lisans öğrencilerinin hazırladıkları,  sanayinin bir sorununu çözmeyi hedefleyen ve / veya sanayide uygulama potansiyeli olan ürün / yöntem / süreç iyileştirme ve / veya geliştirmeye yönelik araştırma konusuna sahip lisans bitirme tezleri için destek verilmektedir.

Elde ettikleri başarı sebebiyle tebrik edilen öğrencilerimize, hediyeleri İstanbul TTM Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Hasret DEMİRCAN YARDİBİ tarafından verildi. Önümüzdeki dönemde başvuru yapabilecekleri programlar konusunda bilgi veren İstanbul TTM ekibi, kendileri ile sürekli diyalog halinde bulunmaları konusunda tavsiyede bulundu.

26/03/2014