“Liderlik Yolu’14” etkinliği 18–19 Mart tarihlerinde, İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi/Avcılarda gerçekleşti.

2013 yılında İstanbul Üniversitesi Teknoloji Transfer Merkezi (TTM) ve rektörlük desteğiyle kurulan Kariyer Geliştirme Merkezi (KAGEM) ile işbirliği halinde çalışan ve sadece mühendislik fakültesi öğrencilerine değil girişimciliğin kapsamı dolayısıyla tüm bölümlere hitap eden ve öğrenci girişimci ruhu açığa çıkarmayı planlayan bir öğrenci kulübü olan Girişimcilik Kulübü tarafından düzenlenen “Liderlik Yolu’14” etkinliğinin içeriği şu şekildedir:

18 Mart 2014 Salı

1.Oturum: Girişimciliğe İlk Adım ” Başarı-Başarısızlık”

Sedat Kılıç-(TOBB Genç Girişimciler Üst Kurul Üyesi)

Recep Çelik-(Formula Creative Media Kurucusu, Pazarlama ve Satış Okulum Projesinin Yaratıcılarından)

2.Oturum: Motivasyon ve Risk Yönetimi

Murat Atil-(Moderatör)

Zuhal Mansfield-(TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Bilecik Başkanı, DEİK Mısır İş Konseyi Başkanı)

Ahmet Durul-(Mccann Erickson Türkiye kurucusu, EVYAP Eski Pazarlama Koordinatörü)

3.Oturum: Hibe ve Krediler

Dr. Adem Tuncer-( KOSGEB İstanbul Haliç Hizmet Merkezi Müdürü )

İNTERAKTİF ETKİNLİK

19 Mart Çarşamba

4.Oturum: Arge ve İnovasyon ( Oturum, İstanbul Teknoloji Tranfer Uygulama ve Araştırma Merkezi Üniversite-Sanayi İşbirliği sorumlusu Kayhan Bayazıt’ın İstanbul Teknokent ve İstanbul TTM’yi tanıtma amacıyla yaptığı konuşmasıyla başlamıştır.)

Yekta Özözer-(ABC Danışmanlık)

Özgür Çetinkaya-(TAB Gıda)

5.Oturum: Markalaşma ” Bireysellik Kurumsallık”

Güven Borça-(Markam A.Ş. Kurucusu ve Yöneticisi)