“Girişimcilik ve Proje Yönetimi” Paneli, 12 Mart 2014

İstanbul TTM tarafından 12 Mart 2014 Çarşamba günü saat:15:00 – 16:30 saatleri arasında Veteriner Fakültesi Dekanlık Altı Toplantı Salonu’ nda “Girişimcilik ve Proje Yönetimi” konulu sunumuyla TÜBİTAK-TÜSSİDE  Başuzman Araştırmacılarından Sn. İsmail ÜNLÜSOY, Sn. Harun GÜZELDERE ’nin  katılımıyla panel gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren İstanbul TTM Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ş. İsmail KIRBAŞLAR, girişimciliğin önemine ve bu bağlamda fakültelerde açılan Uygulamalı Girişimcilik dersine vurgu yaptı.

Daha sonra söz alan ve sunumuna katılımcıları ve hayallerini teker teker dinleyerek başlayan İsmail ÜNLÜSOY, daha sonra, Türkiye’deki girişimcilik algısı ve girişimcilik üzerine TÜSSİDE ‘nin yaklaşımından bahsetti.

Geçtiğimiz yıl Eylül ayı içerisinde gerçekleştirilen Sertifikalı Girişimcilik Eğitimi sonrasında fakültelerimizde eğitim müfredatına eklenen Uygulamalı Girişimcilik Dersi neticesinde ortaya çıkan geri dönüşleri ve öğrenci arkadaşlarımızın derse olan ilgisinden bahsedilen toplantı, bir diğer TÜSSİDE Eğitmeni Harun GÜZELDERE’nin TÜSSİDE’yi ve faaliyetlerini tanıtan sunumuyla devam etti. Sunumun ilerleyen kısmında projelerle ilgili pazar analizi ve finansal analiz konularına da değinen GÜZELDERE, projelerin hayata geçirilmesi hususunda önemli noktalara değindi.

Toplantı soru-cevap kısmıyla son buldu.

12/03/2014