İstanbul TTM Bilgilendirme Toplantısı, Orman Fakültesi, 25 Şubat 2014

25 Şubat Salı 10:00 – 12:00 saatleri arasında Orman Fakültesi Toplantı Salonu’ nda, Orman Fakültesi öğretim üyelerine yönelik TTM Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Orman Fakültesi mensubu 39 akademisyenin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıya; İstanbul TTM’ yi temsilen, İstanbul TTM Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ş. İsmail KIRBAŞLAR, TTM Sorumlusu Dr. Gamze SART, Fikri Sınai Mülkiyet Hakları Yönetimi Sorumlusu Hasan KÖMÜRCÜ toplantıya katıldı.

Toplantı; TTM Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ş. İsmail KIRBAŞLAR’ ın Üniversite-Sanayi işbirliğinin önemine vurgu yapan konuşmasıyla başladı. Daha sonra söz alan TTM Sorumlusu Dr. Gamze Sart, TTM’ yi, faaliyetlerini ve web sitesini anlattı. Horizon 2020 çağrıları ve başvuru sürecinden de bahseden Sart, TTM temsilcilerinin önemine değinerek, temsilcilik sistemi sayesinde fakülteler ile olan iletişimin daha etkin hale geleceğini belirtti. Proje başvuru, destek ve fikri sınai haklar konularına da değinen Sart, ihtiyaç duyulan desteğin öğretim üyelerine Teknoloji Transfer Merkezi  tarafından sağlanacağını söyledi.

Toplantı soru-cevap bölümüyle son buldu.

25/02/2014
1932 defa okundu