İstanbul TTM Bilgilendirme Toplantısı, Fen Fakültesi, 16 Ocak 2014

16 Ocak Perşembe 14:30- 16:30 saatleri arasında Fen Fakültesi Prof. Dr. Nazım Terzioğlu Binası Toplantı Salonu’ nda, Fen Fakültesi öğretim üyelerine yönelik TTM Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Fen Fakültesi mensubu 35 akademisyenin yanısıra, Fen Fakültesi TTM temsilcileri Araş. Gör. Dr. Özgür Çakır ve Yrd. Doç. Dr. Serda Kecel Gündüz; İstanbul TTM’ yi temsilen, TTM Sorumlusu Dr. Gamze SART, Destek Programları Yönetimi Sorumlusu Kadir YILMAZ, Üniversite-Sanayi İşbirliği Yönetimi Sorumlusu Kayhan BAYAZIT toplantıya katıldı.

Toplantı; TTM Sorumlusu Dr. Gamze Sart’ ın TTM’ yi, faaliyetlerini ve web sitesini anlatan konuşması ile başladı. Horizon 2020 çağrıları ve başvuru sürecinden de bahseden Sart, TTM temsilcilerinin önemine değinerek, temsilcilik sistemi sayesinde fakülteler ile olan iletişimin daha etkin hale geleceğini belirtti. Proje başvuru, destek ve fikri sınai haklar konularına da değinen Sart, ihtiyaç duyulan desteğin öğretim üyelerine Teknoloji Transfer Merkezi  tarafından sağlanacağını söyledi.

Toplantı soru-cevap bölümüyle son buldu.

16/01/2014