İstanbul TTM Bilgilendirme Toplantısı, Edebiyat Fakültesi, 24 Aralık 2013

24 Aralık 2013 Salı 14:00- 15:00 saatleri arasında Edebiyat Fakültesi Kurul Toplantı Salonu’ nda, Edebiyat Fakültesi öğretim üyelerine yönelik TTM Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Edebiyat Fakültesi mensubu 74 akademisyenin yanısıra, Edebiyat Fakültesi TTM temsilcileri Yrd. Doç. Dr. Fatih ELCİL ve Yrd. Doç. Dr. Metin ÜNVER; İstanbul TTM’ yi temsilen, TTM Sorumlusu Dr. Gamze SART, Destek Programları Yönetimi Sorumlusu Kadir YILMAZ, Üniversite-Sanayi İşbirliği Yönetimi Sorumluları Kayhan BAYAZIT ve Hasan KÖMÜRCÜ toplantıya katıldı.

Toplantı Edebiyat Fakültesi TTM temsilcilerinden Yrd. Doç. Dr. Fatih ELCİL’ in TTM’ yi, faaliyetlerini ve web sitesini anlatan konuşması ile başladı. ELCİL’ in ardından söz alan diğer bir fakülte TTM temsilcisi Yrd. Doç. Dr. Metin ÜNVER ise Horizon 2020 çağrıları ve başvuru süreci üzerine kısa bir sunum yaptı. Bu sunumun ardından TTM adına Dr. Gamze SART söz alarak TTM temsilcilerinin önemine değinerek, temsilcilik sistemi fakülteler ile olan iletişimin daha etkin hale geleceğini belirtti. Proje başvuru, destek ve fikri sınai haklar konularına da değinen SART, ihtiyaç duyulan desteğin öğretim üyelerine Teknoloji Transfer Merkezi  tarafından sağlanacağını söyledi.

Toplantı soru- cevap bölümüyle son buldu.

24/12/2013