İstanbul TTM Heyeti, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu ile Biraraya Geldi

unnamed

17.12.2013 Salı günü, İstanbul TTM heyeti, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesine (Çerkezköy OSB) ziyarette bulunarak yetkililer ile biraraya geldi. İstanbul TTM adına Üniversite-Sanayi İşbirliği Yönetimi Sorumlusu Kayhan BAYAZIT ve  İstanbul Teknokent A.Ş. ‘yi temsilen Genel Müdür Ferudun TUFAN, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesini temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Ömer SARIOĞLU ve Yönetim Kurulu üyeleri yer aldı.

Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ömer SARIOĞLU ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kayhan BAYAZIT İstanbul TTM nin son dönemde gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında bilgi verirken; Ferudun TUFAN, İstanbul Teknokent ve avantajlarından bahsetti.

Görüşme, karşılıklı beklentilerin dile getirilmesi ile son buldu.

17/12/2013