Belçika Flaman Bölgesi Araştırma Kuruluşu (FWO) ile İkili İşbirliği Çağrısı

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) ile Belçika Flaman Bölgesi Araştırma Kuruluşu (The Research Foundation-Flanders FWO) arasında 14 Mayıs 2012 tarihinde imzalanmış olan “Protocol on Cooperation in Science and Technology between The Scientific and Technological Research Council of Turkey (TÜBİTAK) and The Research Foundation- Flanders (FWO)” çerçevesinde 2014-2015 yıllarında ortak araştırma projeleri desteklenecektir.

ÖNEMLİ HUSUS: Sadece aşağıda belirtilen alanlarda iletilen proje önerileri değerlendirmeye alınacaktır:

• Information and Communication Technologies
  • Energy
  • Transport and Mobility
  • Materials, Manufacturing and Production Technologies
  • Medical Sciences
  • Food, Agriculture and, Biotechnology
  • Social Sciences and Humanities

Son başvuru tarihi 01 Şubat 2014‘tür.

ÖNEMLİ NOT: Belçika tarafındaki araştırmacıların sadece FWO tarafından desteklenmeye uygun üniversite/enstitülerden olması gerekmektedir.

Haber ile ilgili detaya ve FWO tarafından desteklenmeye uygun görülen üniversite/enstitü listesine ulaşmak için tıklayınız.

20/11/2013