İstanbul TTM, Türkiye İnovasyon Haftası Etkinliğine Katılıyor

28-29-30 Kasım 2013 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi‘nde düzenlenecek Türkiye İnovasyon Haftası etkinliği kapsamında, İnovasyon, Tasarım, Bilim, Teknoloji, Kent, Marketing, AR-GE, Eğitim, İş Dünyası ve Enerji konularında dünyaca ünlü liderler, CEO’lar, uzmanlar ve akademisyenler 3 gün süresince konferans ve paneller de bir araya geliyor.

Etkinlikte ayrıca Tüm Türkiye’de gerçekleştirilen 17 tasarım yarışmasından seçilen ödüllü tasarımlar İnovasyon haftası ziyaretçileri ile buluşacak.

Türkiye İnovasyon Haftası’nın en dinamik katılımcıları ise üniversiteler olacak. 168 üniversiteden seçilen projeler karma bir sergi olarak etkinlikte yer alacak.

İstanbul Üniversitesi ve İstanbul TTM de etkinlik alanında, geleceğe yön veren projelerini sergilerek ziyaretçileriyle buluşacak.

Etkinlik hakkında detaylı bilgi almak ve katılım formuna ulaşmak için tıklayınız.

09/11/2013