İ.Ü. Hastaneleri Genel Direktörlüğü Yönetimine Yönelik Bilgilendirme Toplantısı, 5 Kasım 2013

5 Kasım 2013 Salı günü, İ.Ü. Hastaneleri Genel Direktörlüğü Yönetimine yönelik olarak İstanbul TTM Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda söz alan Rektör Danışmanı Prof. Dr. Muzaffer YAŞAR, fakültelerde Teknoloji Transfer Ofisi faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi için temsilciliklerin oluşturulmasının önemine değinirken, Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi’ nde İstanbul Üniversitesi’nin yukarılara tırmanması için izlenmesi gereken adımlardan da bahsetti.

Toplantı esnasında, TTM sorumlusu Yrd. Doç. Dr. Gamze SART, TTM’yi tanıtan ve fakülteler ile işbirliği içerisinde önümüzdeki dönemde yapılması  hedeflenen faaaliyetleri tanıtan bir de sunum yaptı.

TTM Yönetim kurulu üyesi Prof. Dr. Şah İsmail KIRBAŞLAR ise TTM tarafından başvurusu gerçekleştirilen bir başka proje olan TÜBİTAK TEYDEB 1601 Yenilik Girişimcilik Alanlarında Kapasite Arttırılmasına Yönelik Destek Programı hakkında bilgi verirken, fakülte bazında açılan Uygulamalı Girişimcilik Dersi’ nin önemine değindi.

İstanbul TTM’ nin bir diğer Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Hasret YARDİBİ ise, 28-29-30 Kasım tarihlerinde, İstanbul Kongre Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleşmesi beklenen Türkiye İnovasyon Haftası hakkında kısa bir tanıtım gerçekleştirdi ve söz konusu etkinliğe İstanbul TTM’nin yaklaşımını anlattı. Toplantı soru-cevap kısmıyla son buldu.

05/11/2013
2030 defa okundu