Fikirden Gerçeğe – Ar-Ge, Yenilik ve TÜBİTAK Destekleri Semineri

Ar-Ge ve yenilik kavram ve süreçleri ile TÜBİTAK-TEYDEB destek programları hakkında farkındalığı arttırmak amacıyla; özel sektöre, akademisyenlere ve üniversite öğrencilerine yönelik bir eğitim semineri düzenlenecektir. 8 Ekim 2013 tarihinde Ankara Rixos Otel’de düzenlenecek seminere; özellikle TÜBİTAK-TEYDEB desteklerinden daha önce yararlanmamış ve ArGe potansiyeli yüksek firmalar ile girişimci adaylarının ve akademisyenlerin katılımı beklenmektedir. Seminerde konunun uzmanları tarafından etkileşimli eğitimler gerçekleştirilecektir. Katılımcıların olabildiğince fazla sayıda eğitimden yararlanabilmesi için sunumlar 2 defa aynı salonda tekrarlanacaktır. Seminere katılım ücretsizdir ancak aşağıda belirtilen internet sitesinden kayıt yapmak gerekmektedir.

Ayrıntılı bilgi ve program için tıklayınız.

07/10/2013