“İstanbul Üniversitesi Girişimcilik Eğitimi” Sona Erdi

TÜBİTAK Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü (TÜSSİDE) tarafından  İstanbul Üniversitesi üst yönetimi, öğretim görevlileri ve öğrenci kulüpleri temsilcilerine yönelik “İstanbul Üniversitesi Girişimcilik Eğitimi”  ikinci hafta sunumlarının ardından sona erdi.

Sunumlar sırasında yaşanan tatlı rekabet, salondaki coşkunun artmasına neden oldu. Sunumlardan sonra sözü alan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sedat MURAT, bir haftalık zorlu eğitimin ardından katılımcıların yüzünde yorgunluk ifadesinin aksine mutlu bir ifade olduğunu ve bunun da eğitimin ne kadar faydalı olduğunun bir kanıtı olduğunu söyledi. Bundan sonraki süreçte öğrenilenlerin öğrencilere aktarılmasının önemine değinen Prof. Dr. Sedat MURAT, katılımcılara başarılar diledi.

Eğitim boyunca derslere olan ilgiden ve yüksek motivasyondan dolayı katılımcı hocalarımıza teşekkürlerimizi sunarken, böyle bir eğitimin düzenlenmesinde katkıları bulunan başta Rektörümüz Sn. Prof. Dr. Yunus SÖYLET olmak üzere tüm hocalarımıza şükranlarımızı iletiyoruz.

28/09/2013