“İstanbul Üniversitesi Girişimcilik Eğitimi”nde İlk Haftanın Ardından

TÜBİTAK Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü (TÜSSİDE) tarafından  İstanbul Üniversitesi üst yönetimi, öğretim görevlileri ve öğrenci kulüpleri temsilcilerine yönelik “İstanbul Üniversitesi Girişimcilik Eğitimi” nde ilk hafta geride kalırken, ortak görüş eğitimlerin çok verimli olduğu yönündeydi.

İnteraktif eğitim modeli ile yapılan eğitimlerde hocalarımız, kendi iş fikirlerini oluşturup, bunları hayata geçirmeye yönelik adımlar atarken, renkli afişler ve tatlı rekabetler ortaya çıktı. Eğitimin son gününde ise gruplar, sunumlarını gerçekleştirerek iddialarını ortaya koydular.

Eğitim boyunca derslere olan ilgiden ve yüksek motivasyondan dolayı katılımcı hocalarımıza teşekkürlerimizi sunarken, böyle bir eğitimin düzenlenmesinde katkıları bulunan başta Rektörümüz Sn. Prof. Dr. Yunus SÖYLET olmak üzere tüm hocalarımıza şükranlarımızı iletiyoruz.

21/09/2013