İstanbul Üniversitesi Girişimcilik Eğitimi Başladı

TÜBİTAK Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü (TÜSSİDE) tarafından  İstanbul Üniversitesi üst yönetimi, öğretim görevlileri ve öğrenci kulüpleri temsilcilerine yönelik  “İstanbul Üniversitesi Girişimcilik Eğitimi”, Rektörümüz Prof. Dr. Yunus SÖYLET’in açılış konuşması ile başladı.

İstanbul Üniversitesi adına önemli günlerden birini daha yaşadıklarını anlatan Prof. Dr. Yunus SÖYLET, eğitime katılan öğretim üyelerinin son derece şanslı olduklarını belirtti. “İstanbul Üniversitesi, son derece büyük bir aile  ve bu ailenin fertleri olan sizler aidiyet duygusu içinde aldığınız bu eğitimi, üniversitemiz öğrencilerine aktaracaksınız. Bu eğitimi sizlerle alamıyor olacağım için üzgünüm. Hepinize şimdiden iyi dersler diliyorum.” şeklinde konuştu.

Açılış konuşmasının ardından 30’ar kişilik 3 grup, İstanbul Teknokent Argem Binasında eğitimlerine başladılar.

16/09/2013