ÜSİMP PATENT FUARI 2016, 8-9 Kasım 2016

unnamed

Teknoloji Transfer Ofisleri’ nin (TTO) teknoloji portföylerini, sektör temsilcilerine ve yatırımcılara tanıtım süreçlerinde destek olmak, sinerji ortamı yaratmak ve üniversite ile yatırımcıların tek bir noktada buluşmasını sağlamak amacıyla, Ege Üniversitesi EBİLTEM Teknoloji Transfer Ofisi, Fırat Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi, Hacettepe Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi, İstanbul Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi, İNOVİTA Yaşam Bilimleri ve Teknolojileri İstanbul İşbirliği Platformu, İstanbul Teknik Üniversitesi İTÜNOVA Teknoloji Transfer Ofisi, İstanbul Şehir Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi, Pamukkale Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi, Sabancı Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi, Selçuk Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ve Yıldız Teknik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi işbirliğiyle ‘Üniversitelerin Patentleri Sanayi ile Buluşuyor’ konulu patent fuarı düzenlenecektir.

ÜSİMP Patent Fuarı hakkında detaylı bilgiye http://www.usimppatentfuari.org.tr adresinden erişebilirsiniz.

Üniversitelerde üretilen teknolojilere dayanarak, patent başvurusu yapılmış veya tescil alınmış patentlerin sergileneceği ve potansiyel yerli/yabancı girişimcilere ve sanayicilere tanıtılacağı bu etkinliğe kayıt olmak için tıklayınız.

11/10/2016