İstanbul Kalkınma Ajansı 2016 Yılı Doğrudan Faaliyet Desteği Başvuruları Açıldı

2016 yılı Doğrudan Faaliyet Desteği (DFD) Programı, 2014-2023 İstanbul Bölge Planı çerçevesinde İSTKA tarafından Bölge plan ve programlarının uygulanmasını sağlayıcı faaliyetlere destek olmak amacıyla yürütülmektedir.

Doğrudan Faaliyet Desteği kapsamında yapılacak başvuruların uyması gereken genel koşullar 2016 yılı DFD Programı Başvuru Rehberi’nde yer almaktadır. Bu genel koşullar haricinde her bir Doğrudan Faaliyet Desteği konusu kapsamı, araştırma yöntemi, başvuruda istenen özel belgeler gibi özel koşulları aşağıda liste halinde verilen konu açıklama eklerinde yer almaktadır.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

DFD KONU LİSTESİ VE KONU AÇIKLAMA EKLERİ

1. İstanbul’da İstihdama İlişkin Trendlerin Belirlenmesi
  2. İstanbul’da Yazılım, Bilgisayar ve Video Oyunları Sektörü Durum Analizi ve Sektörün Geleceği
  3. İstanbul’da Film, Televizyon ve Radyo Sektörü Durum Analizi ve Sektörün Geleceği