III. Gıda Ar-Ge Proje Pazarı Etkinliği

asajks

Değerli Araştırmacı,

Ege İhracatçı Birlikleri’nin koordinasyonunda, 03-04 Haziran 2013 tarihinde İzmir Swissotel Grand Efes Otel’de “Uluslararası Gıda Ar-Ge Proje Pazarı” etkinliği gerçekleştirilmiştir. İki günlük etkinlik süresince 176 adet proje sergilenmiş, proje sahipleri ile sanayiciler arasında ikili görüşmeler yapılmış ve etkinlik alanımızı 1000’e yakın katılımcı ziyaret etmiştir.

Bu yıl da Ege İhracatçı Birliklerimizin çatısı altında yer alan Yaş Meyve Sebze, Hububat-Bakliyat-Yağlı Tohumlar ve Mamulleri, Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri, Kuru Meyve ve Mamulleri, Zeytin ve Zeytinyağı, Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller Birliklerimizin katkıları ile üçüncüsü düzenlenecek “Gıda Ar-Ge Proje Pazarı” etkinlikte, akademisyenler ve sanayicilerin katılımıyla gıda ile ilgili yaratıcı Ar-Ge projelerinin girişimci ve sanayiciler tarafından hayata geçirilmesinin önünün açılması hedeflenmektedir.

Bu çerçevede, proje katılım koşulları çerçevesinde düzenlenecek olan etkinliğin iş ve işlemlerinin üniversite/sanayici/araştırma kurumları işbirliğinde yürütülmesinin önemi ve gereğinden hareketle, projelerin üretime aktarılabilir ve sanayici tarafından kullanılabilir olmasına özen gösterilecektir.

Etkinlik ile ilgili detaylı bilgiye, www.gidaargeprojepazari.org web sitesinden ulaşabilirsiniz.

05/02/2015
2049 defa okundu