4. Kimya Ar-Ge Proje Pazarı Projelerinizi Bekliyor

arge_proje

1 Kasım 2014 tarihinde, İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İKMİB) ve Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB) ortaklığında İstanbul Haliç Kongre Merkezi, Sadabad Salonunda Kimyevi Maddeler ve Mamulleri 4. Ar-Ge Proje Pazarı etkinliği düzenlenecektir.

Etkinlikte; akademisyenler, sanayiciler, girişimciler, müteşebbisler ve öğrencilerden oluşan geniş bir katılımcı kitlesi yer alacaktır. Etkinliğin amacı ar-ge ve inovasyon kültürünün yaygınlaşmasına katkıda bulunmak ve üniversite-sanayi-kamu-girişimci işbirliği ile yüksek katma değerli üretimi ve dolayısıyla ihracatı artırmaktır. Özellikle sanayinin ara malı ihtiyacını karşılamak üzere teknolojik çözüm arayışları da etkinliğin diğer amaçlarındandır.

Etkinlik kapsamında ar-ge ve inovasyon ile ilgilenen tüm kesimlerin faydalanacağı özel programlar organize edilmektedir. Etkinlik öncesinde fikrin korunması ve projelendirilmesi üzerine uygulamalı eğitim çalışmaları düzenlenecektir. Bu kapsamda Patent, Faydalı Model, Endüstriyel Tasarım Tescili yazma ve Marka Başvuruları için dosya hazırlama ile önemli Ar-Ge destekleri veren kurumlara proje yazılması üzerine atölye çalışmaları organize edilecektir.

Etkinlik ile ilgili detaylı bilgi için : http://www.kimyaargeprojepazari.com/

27/09/2014