İstanbul Üniversitesi Araştırma Laboratuvarları ve Envanterleri Erişime Açıldı

lab

Değerli İstanbul Üniversitesi Mensupları ve Bilim Dünyası;

İstanbul Üniversitesi Araştırma Laboratuvarlarımıza ait laboratuvar bilgilerini, aletleri ve özelliklerini, bilimsel çalışmalarını, uluslararası işbirlikleri olan laboratuvarların kataloğunu içeren İstanbul Üniversitesi Araştırma Laboratuvarları web sitesi (https://arlab.istanbul.edu.tr) yayına girmiş ve hizmetinize sunulmuştur.

İlgili web sayfasında “Kategoriler” bölümünden fakülteler bazında araştırma laboratuvarlarını inceleyebilir, “Laboratuvar” bölümünden dilediğiniz laboratuvara ulaşabilir, “Envanter” bölümünden çalışmak istediğiniz aletlerin hangi birimlerde olduğunu görebilir “ Tetkik ve Analizler” bölümünden yapmak isteğiniz analizleri araştırabilir,  “Araştırmacılar” bölümünden araştırıcıları aratabilir ve laboratuvar sorumlusu ile iletişime geçebilir ve “Tez” bölümünden ise 2009-2013 yılları arasındaki enstitülerimiz bünyesinde yer alan tüm tezlere ulaşabilirsiniz.

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

12/09/2014