TÜBİTAK Heyetine, TTO Projesi Sunumu Gerçekleştirildi

26 Haziran 2014 Perşembe Günü, İstanbul TTM Eğitim Salonu’ nda TÜBİTAK Heyeti’ nde yer alan TEYDEB Teknoloji Transfer Mekanizmaları Destekleme Grubu Komite Sekreteri Ahmet Rıza BALIM ve Prof. Dr. Mehmed ÖZKAN’ a TTO Proje faaliyetlerinin anlatıldığı bir sunum gerçekleştirildi.

Sunum boyunca sırasıyla TTO uzmanı Tuğçe ÇINAR, TTM tanıtımı, Farkındalık, Tanıtım, Bilgilendirme ve Eğitim Birimi ve faaliyetlerini; TTO Uzmanı Kadir YILMAZ, Destek Programları Yönetimi Birimi ve faaliyetlerini; TTO Uzmanı Kayhan BAYAZIT, Üniversite-Sanayi İşbirliği Birimi ve faaliyetlerini; TTO Uzmanı Savaş GÜRDAL, Fikri Sınai Mülkiyet Hakları ve Lisanslama Birimi ve faaliyetlerini; TTO Uzmanı Hasan KÖMÜRCÜ ise Girişimcilik ve Şirketleşme Birimi ve faaliyetlerini anlattı.

Heyetin sorularına İstanbul TTM Merkez Müdürü Prof. Dr. Muzaffer YAŞAR, Yönetim Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Ş. İsmail KIRBAŞLAR, Hasret DEMİRCAN YARDİBİ ve TTO Yöneticisi Ufuk GÜÇLÜ’ nün yanısıra TTO uzmanları yanıt verdi.

26/06/2014