PMI Metodolojisi ile Sertifikalı Proje Yönetimi Eğitimi

Proje Yönetimi, günümüz küreselleşen dünyasında giderek daha karmaşık bir yapı gerektirmektedir ve güncel metodik çerçeve içerisinde takip edilmesini şart koşan bir hal almaktadır. Bu nedenle proje yönetimi konusunda gerekli bilgi ve beceriye sahip uzman kadrolara ihtiyaç duyulmaktadır. İstanbul Üniversitesi Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi ile PEM işbirliğinde  9-10-11 Haziran 2014 tarihlerinde“PMI Metodolojisi ile Sertifikalı Proje Yönetimi Eğitimi” düzenlendi.

İstanbul TTM Toplantı Odası’nda gerçekleştirilen eğitimde; Proje Yönetimi Çerçevesi, Proje Başarısını Etkileyen Faktörler, Proje Yaşam Döngüsü, Proje Paydaşları, PMI Proses Tanımı, Proje Yönetim Bilgi Alanları, Proje Yönetim Prosesleri ve Entegrasyon Yönetimi Konuları gibi konular hakkında eğitim verildi.

09/06/2014