Zaman Yönetimi Etkinliği Gerçekleşti

Girişimciliğin tanımının değiştiği, girişimcinin yaşı veya cinsiyetinin öneminin kalmadığı günümüz dünyasında İ.Ü. Mühendislik Fakültesi Girişimcilik Kulübü olarak bizde gelişen ve değişen dünyada girişimci adaylarının zaman yönetimi verimliliğini arttırma amacıyla “Zaman Yönetimi Söyleşisi” yapma kararı aldık.

NEDEN ZAMAN YÖNETİMİ?

Zaman yönetimi zamanımızın, amaçlarımızı, sorumluluklarımızı, zevklerimizi ve sosyal yaşamımızın içerdiği etkinliklerimizi bir arada yürütebilecek bir biçimde planlanması anlamına gelmektedir. Hepimiz toplum içinde yaşıyoruz. Geleceğimize yön verebilmek ve yaşamda başarılı olabilmek için hedefler belirliyoruz, bu doğrultuda çeşitli sorumluluklar alıyoruz. Yapmamız gereken görevlerimiz var. Yakınlarımıza, arkadaşlarımıza zaman ayırmak ve hoşlandığımız işleri yapmak, hobilerimizle ilgilenmek gibi gereksinimlerimiz de var. Ancak yine hemen hepimiz bu işler için bir türlü vakit bulamamaktan yakınıyoruz.

Eğitimimizin amacı, yaşantımızdaki amaçlarımıza göre önceliklerin belirlenmesi, her bir güne ayrılan iş bölümü, uzun vadeli takvim belirleme vb. alt başlıkları eğitimcimizin tecrübesini de katarak eğitimimizde katılımcılarımıza aktarmaktır.

Bütün bunlar çerçevesinde şekillenen organizasyonumuzun planı da aşağıdaki gibidir.

20 MAYIS SALI
AÇILIŞ KONUŞMASI (14.00-14.10)